Bevalbad huren

Warm water werkt ontspannend. Hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Endorfine is een natuurlijke pijnstiller en zorgt ervoor dat je de weeën beter op kunt vangen. Daardoor verloopt de ontsluiting sneller.

Bevalbad Huren

Bevallen in bad wordt door veel vrouwen als heel positief ervaren.
Het warme water helpt bij het ontspannen en de weeën kunnen beter opgevangen worden. Bevallen in water wordt ook aangeraden wanneer vrouwen tijdens de zwangerschap rugklachten, bekkeninstabiliteit, of andere lichamelijke ongemakken hebben.

Voordelen badbevalling
Warm water werkt ontspannend. Hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Endorfine is een natuurlijke pijnstiller en zorgt ervoor dat je de weeën beter op kunt vangen. Daardoor verloopt de ontsluiting sneller. In het water kun je makkelijk bewegen. Hierdoor is het zoeken naar een andere houding makkelijker dan buiten het water. Meestal gaat een waterbevalling wat geleidelijker, waardoor het perineum ook geleidelijker oprekt. Het warme water zorgt er ook voor dat je perineum soepeler wordt. Hierdoor is de kans op inscheuren of een knip kleiner. Je partner kan je rondom het bad ondersteunen of hij gaat ook mee in bad als jullie dat willen. Voor de baby is de overgang van de baarmoeder via het water naar de buitenwereld een rustigere overgang. Hierdoor zijn waterbaby’s over het algemeen vrij rustig als ze geboren worden. Soms huilen ze zelfs nauwelijks of niet. 

Huur bevalbad:
Bij MAMASUUZ huur je een professioneel bevalbad ‘Birthpool in a Box Regular’ inclusief badpakket en een persoonlijke hygiënische hoes. Ook krijg je persoonlijk uitleg en kun je al je vragen stellen bij het ophalen van het bad.

Tarief:
Huurperiode: 5 weken (3 weken voor de uitgerekende datum en 2 weken erna)
Tarief: €150,-

Inclusief:
Professioneel bad ‘Birthpool in a Box Regular’, duidelijke handleiding, luchtpomp, diverse kraankoppelingen, 10 meter aanvoerslang, 10 meter afvoerslang, dompelpomp om het water uit het bad te pompen, persoonlijke hygiënische hoes

Afmetingen: 193cm (L) x 165cm (B) x 76cm (H)
Geschikt voor 1 of 2 personen (partner kan ook in bad)
Ophalen en retourneren in Nieuwegein.

Bevalbad Huren

Heb je interesse in een badbevalling? Neem dan snel contact met mij op dan kan ik je vertellen of er een bad beschikbaar is in jullie gewenste huurperiode. 

Neem contact op

Stuur mij een bericht via het formulier.
Ik hoor graag van je.