Bevalbad huren

Bevallen in bad wordt door veel vrouwen als heel positief ervaren.
Het warme water helpt bij het ontspannen en de weeën kunnen beter opgevangen worden.

Bevalbad Huren

Bevallen in bad wordt door veel vrouwen als heel positief ervaren.
Het warme water helpt bij het ontspannen en de weeën kunnen beter opgevangen worden. Bevallen in water wordt ook aangeraden wanneer vrouwen tijdens de zwangerschap rugklachten, bekkeninstabiliteit, of andere lichamelijke ongemakken hebben.

Voordelen badbevalling
Warm water werkt ontspannend. Hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Endorfine is een natuurlijke pijnstiller en zorgt ervoor dat je de weeën beter op kunt vangen, daardoor verloopt de ontsluiting vaak sneller. In het water kun je makkelijk bewegen, hierdoor is het zoeken naar een andere houding makkelijker dan buiten het water. Meestal gaat een waterbevalling wat geleidelijker. Het warme water zorgt er ook voor dat je perineum soepeler wordt, hierdoor is de kans op inscheuren of een knip kleiner. Je partner kan je rondom het bad ondersteunen of gaat ook mee in bad als jullie dat willen. Voor de baby is de overgang van de baarmoeder via het water naar de buitenwereld een rustigere overgang. Hierdoor zijn waterbaby’s over het algemeen vrij rustig als ze geboren worden. Soms huilen ze zelfs nauwelijks of niet. 

Informatie

Bij MAMASUUZ huur je een professioneel bevalbad ‘Birthpool in a Box Regular’ inclusief badpakket en een persoonlijke hygiënische hoes. Ook krijg je persoonlijk uitleg en kun je al je vragen stellen bij het ophalen van het bad.

Tarief:
Huurperiode: 5 weken (3 weken voor de uitgerekende datum en 2 weken erna)
Tarief: €150,-

Inclusief:
Professioneel bad ‘Birthpool in a Box Regular’, duidelijke handleiding, luchtpomp, diverse kraankoppelingen, 10 meter aanvoerslang, 10 meter afvoerslang, dompelpomp om het water uit het bad te pompen, persoonlijke hygiënische hoes, schepnetje, thermometer.

Afmetingen: 193cm (L) x 165cm (B) x 76cm (H)
Geschikt voor 1 of 2 personen (partner kan ook in bad)
Ophalen en retourneren in Elst GLD.

Ongebruikt bad
Als je naast het bevalbad met toebehoren ook het meegeleverde complete badpakket ongeopend en ongebruikt terugbrengt, ontvang je een bedrag van €30,- retour gestort. Dit geldt alleen voor het complete badpakket, losse onderdelen worden niet apart verrekend en teruggestort.

Bevalbad Huren

Heb je interesse in een badbevalling? In de agenda kun je de beschikbaarheid bekijken en een reservering maken. Je huurt een bad van week 37 t/m week 42.

Vragen? Neem dan even contact met mij op.

INTRODUCTIE WEBINAR

Hypnobirthing

Meer weten over de Online Cursus Hypnobirthing? Meld je aan voor een webinar. Helemaal gratis!

Neem contact op

Stuur mij een bericht via het formulier,
of plan gemakkelijk een gesprek in via Calendly.
Ik hoor graag van je.

    Neem contact op

    Stuur mij een bericht via info@mamasuuz.nl
    Ik hoor graag van je.