Wie is MAMASUUZ?

 

Hi, ik ben Suzanne Wisse geboren en getogen in Barneveld en woon nu al geruime tijd met mijn vriend en twee kinderen in Nieuwegein en nummer drie is opkomst.

Ik ga ‘aan’ van het zien groeien van vrouwen, en dan niet de buik die elke week groeit, maar echt de innerlijke groei. Groei in vertrouwen, groei in mondigheid en keuzes maken. Keuzes die voortkomen vanuit natuurlijke instincten en intuïtie waar we allemaal over beschikken. Bijvoorbeeld de keuze om thuis te bevallen, om vragen te stellen aan de verloskundige of gynaecoloog, te gaan staan voor haar wensen en grenzen aangeven wanneer iets niet goed voelt.

Ik probeer verder te denken dan een reguliere oplossing, mee te denken, door te vragen om zo te onderzoeken wat iemand nodig heeft. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en kan iets pas loslaten wanneer het is afgerond. Ik denk mee wanneer je ergens tegen aanloopt. In mijn diensten en producten probeer ik te blijven innoveren en mee te gaan met de meest recente kennis.

Mijn verlangen is dat vrouwen en hun partners in de toekomst een totaalaanbod bij mij kunnen afnemen, zodat zij tijdens hun zwangerschap volledig worden ontzien in hun behoeftes. Massage tijdens de zwangerschap én na de geboorte, voorbereiding op de geboorte en kraamtijd, babymassage, borstvoedingsvoorlichting, voeding etc. Een totaalpakket. Daarnaast fungeert de groep als netwerk waar vrouwen op terug kunnen vallen en waar ze hun ervaringen en uitdagingen mee kunnen delen. 

Als je aan anderen zou vragen wie ik ben dan kun je de volgende woorden terugkrijgen: Puur, enthousiast, grappig, attent, open, zorgzaam, nuchter en creatief.

Dit ben ik en dit is mijn passie. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten zodat ik jou/jullie ook anders kan laten kijken naar de geboorte. 

Neem contact op

Stuur mij een bericht via het formulier.
Ik hoor graag van je.