Mijn naam is Suzanne Wisse,

in Barneveld geboren en getogen, maar nu al ruim 8 jaar woonachtig in Nieuwegein. In 2015 ben ik moeder geworden van onze mooie dochter Lena. Mijn zwangerschap heb ik als heel bijzonder ervaren! Ik voelde mij sterk en vol vertrouwen. Het viel mij op dat er toch, ondanks het mooie van het dragen van een baby, veel angst heerste rondom de aanstaande geboorte. Ik heb mij hierin verdiept en zo kwam ik bij HypnoBirthing terecht. Deze filosofie paste precies bij mij. Wat een bevrijding was het om mij op een positieve manier voor te kunnen bereiden op de geboorte.

Deze methode heeft mij zo geïnspireerd dat ik in 2016 de opleiding heb gevolgd tot HypnoBirthing docent. Vanuit de wens dat er nog meer zwangere stellen in aanraking komen met HypnoBirthing en een mooie geboorte-ervaring zullen meemaken. In 2017 is onze zoon Boris geboren, heerlijk en ontspannen in bad. Wat een mooie ervaring was dit! En wat wens ik dit jou toe… Terugkijken op een mooie geboorte!

In 2015 ben ik ook afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming volgde. Een studie die ook gefocust is op het positieve en het geloof dat ieder mens het beste verdient. Bij HypnoBirthing worden vrouwen in hun kracht gezet en krijgen ze dat zelfvertrouwen zodat ze een mooie, zachte geboorte zullen meemaken. Hoe mooi is het als je je baby deze mooie start mee kan geven!

Naast de HypnoBirthing bied ik ook Shantala Babymassage aan. Een mooie en liefdevolle manier om met aandacht met je baby om te gaan.

In juli 2019 heb ik de cursus Rebozo massage gevolgd. Dit is een massage die je door middel van een Rebozo (lange geweven doek) geeft. Een hele fijne manier voor zwangere vrouwen om het lichaam even te laten ontspannen. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de website.

Het lijkt me leuk en bijzonder om jullie in deze bijzondere tijd te begeleiden.
Wie weet tot snel!

Liefs,

INTRODUCTIE WEBINAR

Hypnobirthing

Meer weten over Hypnobirthing? Meld je aan voor een webinar. Helemaal gratis!

Neem contact op

Stuur mij een bericht via het formulier,
of plan gemakkelijk een gesprek in via Calendly.
Ik hoor graag van je.