Rebozo-massage

Wat is een  Rebozo-massage?

Rebozo-massage is een massage waarbij met een doek wordt gemasseerd. Deze traditionele katoenen doek wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt deze doek voor vele doeleinden gebruikt. De massage wordt voornamelijk toegepast tijdens de gehele periode van de zwangerschap of de eerste weken na de bevalling. Door middel van het wiegen, schudden en bewegen van de doek is het een zeer aangename manier om spanningen in het lichaam los te laten. Het gevoel van gewichtloosheid en geborgenheid zorgt voor een totale ontspanning. De doek is een verlengstuk van de handen en de kleding kan worden aangehouden, waardoor Rebozo de meest laagdrempeligste massagevorm is.

Tijdens een massage kan de kleding worden aangehouden. Deze massage kan zowel liggend of zittend gegeven worden.

Massage tijdens de zwangerschap

De Rebozo-massage is ultiem genot voor zwangere vrouwen! Het lichaam van een zwangere vrouw krijgt veel te voortduren. Groei, aanpassingen, zwaarte, harde buiken, last in de onderrug, stuitje. Waarschijnlijk herken je hier wel iets van. Door middel van de wiegende en schuddende bewegingen kan je je lijf even helemaal ontspannen. Tijd voor pure ontspanning! De massage is ook fijn om harde buiken te laten verzachten en verdwijnen.

Partner Workshop

Tijdens deze workshop leert jouw partner de tips en trics hoe hij of zij jou kan masseren met een doek. Tijdens de workshop gebruiken we de Rebozo, thuis kan je hiervoor een lange doek of bijvoorbeeld een geweven draagdoek gebruiken. De massage is zo eenvoudig, iedereen kan dit! Na deze workshop kan jouw partner jouw hele lichaam masseren. Van top tot teen! Heb je last van je onderrug, is je buik zwaar? Jouw partner kan jou hierbij helpen.

De massagetechnieken die worden aangeleerd kunnen ook tijdens de geboorte ingezet worden. Zo zijn jullie echt een team tijdens de geboorte!

Prijzen:
Massage
30 minuten: €35,-
 
45 minuten €50,-
60 minuten €60,- 

Partner Workshop:
60 minuten: €70,- 
90 minuten Prive workshop €99,- *

* exclusief eventuele reiskosten

In samenwerking met

INTRODUCTIE WEBINAR

Hypnobirthing

Meer weten over de Online Cursus Hypnobirthing? Meld je aan voor een webinar. Helemaal gratis!

Neem contact op

Stuur mij een bericht via het formulier,
of plan gemakkelijk een gesprek in via Calendly.
Ik hoor graag van je.

    Neem contact op

    Stuur mij een bericht via info@mamasuuz.nl
    Ik hoor graag van je.